In 's-Hertogenbosch maken we de dingen niet moeilijker dan ze zijn. We houden niet van luchtkastelen en gebakken lucht. Bij ons telt het resultaat. Een goede oplossing kan soms zo simpel zijn. Kijk naar die paperclip, nog altijd een prachtig staaltje van effectiviteit. De reden dat ik voor 's-Hertogenbosch werk is de stad zelf. Een stad met zoveel kleuren, geuren en smaken. Ik hou van deze stad. Met hart en ziel. Als ambtenaar ben ik elke dag bezig die stad mooier te maken, gezelliger, kleurrijker, groener. Bij 's-Hertogenbosch denk ik aan Spaanse pepers. Vrolijk gekleurd en lekker pittig. Dat gevoel heb ik bij de stad; wij brengen kleur en smaak in het Bossche leven. Als ambtenaren werken we daar natuurlijk hard aan. 's-Hertogenbosch heeft zoveel tradities. Zulke mooie, monumentale gebouwen, steegjes en beelden. Tegelijkertijd zijn we heel modern. We bouwen zeilschepen op het land en kastelen in de polder. Ik vind het mooi, dat zo'n oude, traditionele basis zo vernieuwend kan zijn.
Pauzeer de carrousel Start de carrousel

Ontvang passende vacatures in je mailbox

Werk jij bij 's-Hertogenbosch?
Maak een e-mailservice aan, bekijk het aanbod en ontvang passende vacatures in je mailbox.

Meld je aan Schrijf je nu in

Maak een profiel aan en word gevonden

Ben je als medewerker op zoek naar een uitdagende vacature bij
's-Hertogenbosch? Maak een profiel met cv aan en word zichtbaar voor ons!

Maak je profiel aan Schrijf je nu in

Werken voor 's-Hertogenbosch. Werk om waar te maken.

Maak kennis met ons

Kijk rond in onze stad en je geniet van de gastvrijheid en de rijke historie. Verdiep je in onze organisatie en je ontdekt een modern en uniek concept. De politiek maakt keuzes op hoofdlijnen en bepaalt wát er moet gebeuren.

Lees verder

Vacatures in de regio

www.werkeninnoordoostbrabant.nl

Meer vacatures in de regio vind je op:

Werken in Noordoost Brabant

Helpcentrum

Voor vragen of meer informatie kun je terecht in het Helpcentrum. Hier vind je onder meer de meest gestelde vragen en een contactmogelijkheid voor technische ondersteuning.

Naar het Helpcentrum